Wednesday 26 April 2017
17:30-20:30
Gratis kurs i ledelse av frivillig sektor

Hva skal man gjøre for å oppnå resultater hvis man ikke kan betale tradisjonell lønn? Ledelse kan være utfordrende, og spesielt i frivillig sektor. I dette kurset får deltakerne en kort teoretisk innføring i ledelse, lederrollen, lederstil, motivasjonsfaktorer og god ledelse, samt praktiske øvelser og erfaringsutveksling.

Kursinstruktørene Geir Arne og Mirza har begge god og variert erfaring med ledelse i forskjellige frivillige og politiske organisasjoner; på lokalt, nasjonalt og internasjonalt nivå. I dette kurset vil de reflektere rundt ledelse, presentere en del teori og dele sine erfaringer.

Kurset legger opp til en aktiv dialog. Den praktiske delen av kurset vil innebære både øvelser og erfaringsutveksling mellom deltakerne med praktiske verktøy de kan ta med seg i sin hverdag.

Som deltaker kan du forvente dette av kurset:
– Teoretisk innsikt i beste praksis ledelse (god ledelse)
– Personlighet og motivasjon
– Personlige erfaringer med å lede små og store frivillige organisasjoner
– Praktiske øvelser som er bygget på prinsippet om “Learning By Doing”
– Ett av få ledelseskurs i markedet som fokuserer på og kombinerer ledelse i teori og beste praksis i frivillige organisasjoner. Kursets varighet er 3 timer. Det er mulighet for individuelle tilpasninger. Etter kurset vil det være muligheter for individuell oppfølging etter nærmere avtale.

Kursholdernes bakgrunn:
Mirza Mujic fra selskapet Mujic Consulting har formell utdannelse i ledelse og har flere års ledererfaring lokalt og nasjonalt fra den frivillige organisasjonen JCI og Rotary.
Geir Arne fra selskapet Via Scientia har bred ledererfaring lokalt, nasjonalt og internasjonalt fra den frivillige organisasjonen JCI samt har vært engasjert i ulike styreverv og lederverv i politikken fra Høyre i Trondheim.

Praktisk informasjon:
Kurset begynner kl.17.30 men vi serverer pizza fra kl.17.00.
Vi har begrenset antall plasser. Send derfor din påmelding innen tirsdag 25.april til batteriet@skbb.no.   

Håper mange av dere har lyst til å være med!

Back to event list