Vi tilbyr konsultasjonstjenester innen systemutvikling, Linked Data, API utvikling, distribuerte søk og IT beste praksis. Vi har erfaring med systemutvikling fra front-end til back-end teknologi, API utvikling og optimalisering av distribuerte søk fra mellomstore til store applikasjonssystemer i olje og akademiske fagmiljøer.

 

Hvordan jobber vi?

Vi følger de beste praksisene innen systemutviklingslivssyklus fra oppstart til produksjonssetting og involverer våre kunder i alle stegene.

 

Her er oversikt over vår utviklingsmodell:

 

utviklingsmodell

 

Kartlegging og planlegging 

Denne fasen er den første fasen som hjelper oss til å vite mer om kunder ønsker og hvem er brukere og konkurrenter. Vi vil alltid ta en gratis uforpliktende prat med våre kunder for å vite mer om kundebehov og systemkravene. Vi liker å ta en prat med våre kunder en til en, men det passer fint med videosamtale slik som Skype eller Google Hangouts.

 

 

Analyse 

Her analysere vi de kravene fra den første fasen. I denne fasen, begynner vi å tenke på teknologi som passer best. Vi vil også evaluere om vi skal kjøpe noen eksisterende verktøy og rammeverk.

 

 

Design

Fra analyse fasen kommer design fase. Design fasen produserer funksjonelle beskrivende diagrammer, pseudo-kode og data ordbok alle som et design dokument. Prosjektplanen og tidsplanen er igjen oppdatert.

 

 

Implementasjon (utvikling)

Denne fasen begynner vi å programmere. Vi gjør ferdig systemet på grunnlag av arbeidet gjort i de foregående fasene.

  

 

Testing og drift

Software produseres i moduler. Hver modul er testet og de integrerte modulene testes igjen som et system.


Etter testene er gjennomført og godkjent, setter vi system i produksjon. Vi er alltid tilgjengelig for hjelp, spørsmål og behov for vedlikehold med våre kunder når system er i bruk.