Mujic Consulting er på utkikk etter intervjuobjekter innen emnene ledelse, stressmestring og utbrenthet. Vi ser etter følgende intervjuobjekter innenfor disse emnene:

 

Tidligere leder eller nåværende leder i et selskap. Det kan være i privat sektor eller offentlig sektor. Det kan også være et oppstartsselskap eller en grunderbedrift.

 

Innenfor emnet stress er det gjerne fordel at du har interesse eller jobber som psykolog innenfor disse emnene. Vi er også svært interessert i å komme i kontakt med tidligere profesjonelle fotballspillere eller nåværende fotballspillere om et intervju og stress og prestasjonskrav.

 

Innenfor emnet utbrenthet er det slik at Mujic Consulting er kun interessert i intervjuobjekter som har vært nærme utbrenthet, dvs. IKKE utbrente mennesker men mennesker som har klart å unngå å bli utbrent. Også her er det interessant med intervjuobjekter som jobber som psykolog og kursholder.

 

Hva man blir intervjuet om blir avtalt på forhånd med Mirza fra Mujic Consulting. Mirza fra Mujic Consulting vil ikke spørre om sensitive opplysninger og man forteller hvor mye man ønsker på eget ansvar. Intervjuet vil enten bli skrevet som tekst eller filmet på video. Vi ser helst at de fleste intervjuene blir filmet på video, fordi da når man ut til flere følgere og mennesker men ser også at det er mer effektivt med et intervju på papiret. Å bli intervjuet av Mujic Consulting er en glimrende mulighet for å vise fram din kompetanse, erfaring og hva ditt selskap jobber med enten du er grunder eller jobber i et mellomstor eller større selskap.

 

Hilsen

Mirza Mujic

Eier, Mujic Consulting

Email: mirza@mujicconsulting.no

Telefon: 951 59 201